Top-ing_mobilne_kucice_glamping_ljetovanje_kampiranje-na-selu

Kampiranje na selu

U Hrvatskoj se puno govori o razvoju ruralnog turizma. Ruralni turizam je naziv za različite aktivnosti i oblike turizma na ruralnom području. Ruralni turizam je važan jer kroz njega prezentiramo poljoprivrednu proizvodnju, proizvodnju tradicionalnih proizvoda i tradicijske gastronomije.
Jeste li razmišljali da kamping može biti dio te ponude, i to vrlo privlačan dio.


U Europi postoje mali kampovi u sklopu farme, ranča, privatnih gospodarstva. Organizirano selo sa mobilnim kućicama i bungalovima u sklopu farme, ranča… Obiteljski odmor u kampu na farmi pruža nezaboravno iskustvo.
Zamislite da Vam dan počinje buđenjem u prirodi uz cvrkut ptica, čekaju Vas avanture seoskog života, briga oko životinja, branje povrća za obrok, sudjelovanje u svemu što se događa na farmi, iskustvo koje možda neki ljudi iz grada nisu imali prilike doživjeti.
Uz aktivnost na farmi možete organizirati ture pješačenja do okolnih prirodnih parkova ili nekih drugih znamenitosti vašeg kraja. Razgledavanje iz zraka – balonima na topli zrak. Imate li mogućnost organizirajte ribolov za ljubitelje te vrste rekreacije, ili koji drugi oblik organizirane rekreacije na vodi. Mogućnost jahače ture (konji, magarci), motorizirane ture, fitnes treninge… Otkrivanje zanimljivosti kraja, uključivanje u tradicionalnu proizvodnju, tečajeve ručnog rada, folklorne skupine.

Omogućite gostima da se užive u tradicionalan život sela. Poboljšajte turističku ponudu i time očuvajte selo i seosku tradiciju, običaje, u skladu sa razvojem i sudjelovanjem u lokalnim aktivnostima, jer to moderni turisti sve više traže.

Share your thoughts

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.