Top-ing_mobilne_kucice_glamping_ljetovanje_kampiranje-kucni-ljubimci

Ljetovanje u kampu s kućnim ljubimcima

Ljudi koji vole prirodu najčešće imaju i ljubimce koji su ravnopravni članovi njihove obitelji. Da bi bili konkurentni i moderni, trebamo razvijati kampove u kojima je ponuda za goste kao i njihove ljubimce podređena njima.
Treba pustiti mašti na volju i opremite kamp gdje će isto uživati gosti i njihovi ljubimci. Puno prostora za šetnju, parcele veće nego inače, mogućnost iznajmljivanja kaveza za manje životinje, kučica, košara. Opremite veterinarsku ambulantu, trgovinu za kućne ljubimce. Imajte na raspolaganju osobe koje će šetati životinje dok se njihovi vlasnici zabavljaju, prostor za zajedničku igru i zabavu. Uz bogat sadržaj i ponude za kućne ljubimce i njihove vlasnike omogućite im i smještaj u kvalitetnim glampin šatorima ili mobilnim kućicama tako da im odmor prođe bez nepotrebnih trzavica, pa ako to i povisuje cijenu usluge bit će opravdano.

Neki od postojećih kampova u Hrvatskoj u sklopu su projekta “Camping cum cane” kojeg je osmislio profesor Ekar Lind iz Austrije. Projekt je u uveden kako bi vlasnicima pasa, psima, a i drugim gostima omogućio lagodniji suživot tijekom boravka u kampu.

Postoje pravila kojih se vlasnici pasa moraju pridržavati:

  • OBAVEZNA IDENTIFIKACIJA – pas mora nositi identifikacijski privjesak koji dobije prilikom prijave u kamp.
  • DOKAZ O CIJEPLJENJU – u kampu mogu boraviti samo psi koji imaju dokaz o cijepljenju valjan u Hr.
  • VOĐENJE NA UZICI – svi psi bez iznimke moraju biti na uzici.
  • UKLANJANJE IZMETA – obavljanje nužde psa dozvoljeno je samo u odabranim zonama međutim dužni ste pokupiti izmet kao u označenim zonama tako i bilo gdje u kampu.
  • PLAŽA I PLIVANJE – kupanje pasa dozvoljeno je samo na za to predviđenim plažama.

Kampovi u sklopu ovog programa imaju organizirane besplatne trenere za pse, poligon za pse, organiziraju razna natjecanja za vaše ljubimce. Omogućeno je kampiranje s osjećajem slobode i bliskosti s prirodom, to će se sigurno i ljubimcima.

Share your thoughts

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.